Sweden

View of Stockholm, Sweden

Välkommen till Wincor Nixdorf Sverige


Wincor Nixdorfs signum är konkurrenskraftiga och högkvalitativa processer samt effektiva arbetsflöden; på bankkontoren och i butiksmiljöer.

Vårt syfte och mål är att modifiera och skapa processer, speciellt gällande mötet och interaktionen med kunden, genom förstklassig, världsledande informationsteknik. Vi når vårt mål genom att erbjuda en omfattande svit av IT-baserade lösningar.

Vår portfölj av mjukvara, service samt hårdvara tar hänsyn till varje del av flödet som påverkar affärssystemen – vi är ämnesexperter och från att vi rådgör med våra kunder gällnade förändringar i befintliga IT-processer, så tillhandahåller vi även innovativ mjukvara såväl som system, till att tillslut leda anpassningar och integration. Allt detta stödjs av en extensiv verksamhet av produktrelaterad service, ett koncept som innefattar drift av specifika processer till outsourcing-tjänster i vilka vi övertar det fulla ansvaret för drift och försörjning av systemen.

Vi hjälper våra kunder att arbeta mer effektivt, med hög grad av användarvänligt, att reducera kostnaden för processer samt att besvara slutkunderas efterfrågan på bankkontoret och i butiken.

 

Wincor Nixdorf AB
Hemvärnsgatan 8
SE-171 74 Solna

Phone +46 (0)8 470 0900
Fax +46 (0)8 470 0999