Finland

Office building with Wincor Nixdorf logo in Espoo, Finland

Tervetuloa Suomen Wincor Nixdorfin sivulle


Wincor Nixdorf kuuluu maailman johtaviin IT-ratkaisujen ja -palveluiden toimittajiin ja palvelee pankki- ja vähittäiskauppasektoreita. Konsernin kattava palveluvalikoima keskittyy kohdesektorien yksittäisten toimipisteiden liiketoimintaprosessien optimointiin. Sovellamme ydinliiketoimintamme harjoittamisessa kertynyttä asiantuntemusta myös muiden alojen, kuten postipalvelujen ja huoltoasemaverkostojen toimintaan.

Tarjoamme IT-palveluja kaikkialla maailmassa. Vakiintunut palveluorganisaatiomme työskentelee valtuutetuista kumppaneista koostuvan verkoston kanssa. Näin takaamme saman hyvän laadun maailmanlaajuisesti.

Wincor Nixdorf toimii noin 130 maassa, joten yritys on lähellä asiakkaitaan. Emoyhtiöllä on tytäryhtiöt 42 maassa. Meille on lisäksi erittäin tärkeää luoda ja ylläpitää läheisiä suhteita myyntikumppaneihin, jotka tuntevat paikalliset vaatimukset ja olosuhteet sekä asiakkaan erittäin hyvin. Wincor Nixdorfilla on noin 9 000 työntekijää, joista yli puolet sijaitsee Saksan ulkopuolella.


Wincor Nixdorf Oy
Building 10, Karakaari 5 E
02610 Espoo
Finland

Phone +358 207 520 520
Fax +358 207 520 502

E-mail -osoitteet ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@wincor-nixdorf.com