Tervetuloa Suomen Wincor Nixdorfin sivulle

Wincor Nixdorf on kansainvälinen kaupan, pankin sekä logistiikkayritysten tietotekniikkaratkaisujen, konsultoinnin ja palveluiden kokonaistoimittaja.

Yhtiö on keskittynyt kahteen päätoimialueeseen: vähittäiskaupan ja pankkisektorin ratkaisuihin. Näitä toimialoja tukee kolmas, ns. horisontaalialue, palvelutoiminta. Yrityksemme on näillä toimialoilla saavuttanut vahvan ja syvän toimialaosaamisen sekä johtavan markkina-aseman.

Wincor Nixdorf tunnetaan edistyksellisenä ja innovatiivisena it-ratkaisujen toimittajana. Tuotevalikoimamme sisältää muun muassa myymälöiden kassa- ja ketjunohjausjärjestelmät, kaupan ja pankin itsepalveluautomaation sekä mobiili- ja integraatioratkaisut. Tarjoamme kaikki kokonaisratkaisun osat: laitteistot, ohjelmistot, asiakastuki- ja huoltopalvelut sekä infrastruktuurin rakentamisen.

Tuotestrategiamme perustuu kansainvälisesti jaettaviin ja käytettäviin, mahdollisimman pitkälle valmistuotteiksi jalostettuihin ratkaisuihin. Tuotevalikoimamme sovitetaan jokaisen maan sekä asiakkaiden erityistarpeisiin tarvittavilla konsultointi-, kehitys-, integrointi- ja asiakastukipalveluilla.

 

Wincor Nixdorf Oy
Karakaari 5
02610 Espoo
Finland

Phone +358 207 520 520
Fax +358 207 520 502

E-mail -osoitteet ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@wincor-nixdorf.com

contact

Kontaktihenkilöidemme
yhteystiedot