Post-Expo Paris - September 29 - October 1, 2015 Keyvisual campaign HOME Wincor Nixdorf

Velkommen til Wincor Nixdorf A/S Danmark

Seneste nyheder
15-07-28 | 3,375 new systems in just three months – toll cards can be topped up on the ATM

Bank Mandiri, Indonesia's leading financial institution, is boosting its footprint by massively expanding its network of automated teller machines: 3,375 new ATMs from Wincor Nixdorf were installed from April to June 2015 alone.
mere

15-07-23 | Wincor Nixdorf ends third quarter with lower net sales and earnings – Good start for restructuring program


mere

Wincor Nixdorf står for konkurrence dygtige processer og effektive arbejdsgange i bank filialer og i detailhandelen. For begge områder gælder, at det er Wincor Nixdorfs mål at optimere arbejdsgange, der berører kunderne, gennem anvendelse af informations teknologi. For at støtte disse ændringer tilbyder vi en omfattende række af IT baserede løsninger til vore kunder i begge sektorer.

Vore løsninger dækker alle aspekter af forandringsprocessen i forretningssystemerne – fra rådgivning om forandring af eksisterende løsninger til gennemførelse af nye og bedre software løsninger og tilhørende tilpasning og integration.

Dette er understøttet af produkt baseret service, overvågning og drift af komplette filial- og butiksløsning-systemer og komplet outsourcing, hvor vi tager det fulde ansvar for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af løsninger. På denne måde kan vil støtte vore kunder med at blive mere effektive, mere kunde orienterede og samtidig opnå en lavere omkostning.