Wincor Nixdorf Hackfest - April, 22-23 2015 - CityCube, Berlin Keyvisual campaign HOME Wincor Nixdorf

Velkommen til Wincor Nixdorf A/S Danmark

Seneste nyheder
15-04-10 | Ad hoc release Wincor Nixdorf AG: FY 2014/2015 targets for net sales and EBITA will not be met – Restructuring program for accelerated expansion of Software and IT Services

Wincor Nixdorf AG will not meet its guidance for net sales and EBITA issued for the current 2014/2015 fiscal year.
mere

15-04-07 | Creating innovative apps for Wincor Nixdorf payment solution at Hackathon in Berlin

At Apps World Germany, mobile developers will get together at the so-called Hackfest to create new apps for Wincor Nixdorf's "Albert", the world's first portable, multifunctional and interactive touchscreen payment device.
mere

Wincor Nixdorf står for konkurrence dygtige processer og effektive arbejdsgange i bank filialer og i detailhandelen. For begge områder gælder, at det er Wincor Nixdorfs mål at optimere arbejdsgange, der berører kunderne, gennem anvendelse af informations teknologi. For at støtte disse ændringer tilbyder vi en omfattende række af IT baserede løsninger til vore kunder i begge sektorer.

Vore løsninger dækker alle aspekter af forandringsprocessen i forretningssystemerne – fra rådgivning om forandring af eksisterende løsninger til gennemførelse af nye og bedre software løsninger og tilhørende tilpasning og integration.

Dette er understøttet af produkt baseret service, overvågning og drift af komplette filial- og butiksløsning-systemer og komplet outsourcing, hvor vi tager det fulde ansvar for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af løsninger. På denne måde kan vil støtte vore kunder med at blive mere effektive, mere kunde orienterede og samtidig opnå en lavere omkostning.