Velkommen til Wincor Nixdorf Norge

Wincor Nixdorf er et børsnotert selskap som er representert i mer enn 90 land . Selskapet leverer IT-løsninger og maskinvare til bank og retail markedet.
På vårt kontor i Oslo er vi for tiden over 30 ansatte, og kommer i nærmeste fremtid til å forsterke organisasjonen med flere medarbeidere.

Målet er å kunne tilby markedets beste IT-løsninger hva gjelder kvalitet, ytelse og utforming, samt sørge for økt lønnsomhet og gode finansielle vilkår for kunden. Vi har stor fokus på kundetilfredshet, og ønsker at våre produkter og løsninger skal fungere optimalt, slik at kunden opplever en nytteverdi av våre løsninger i sin daglige virksomhet.

Ambisjonen er å være en trygg og kraftfull støtte for kundenes virksomhet som omfatter hele tjenestetilbudet fra IT-utvikling, implementering og forvaltning, til service og support for det installerte produktet gjennom hele levetiden.
Tjenestene fra Wincor Nixdorf kan tilpasses og utvikles fleksibelt og raskt etter kundens ønske.

Interaksjonen mellom oss og våre kunder og samarbeidspartnere er drivkraften i vår virksomhet, og målet er å møte kundens behov og finne rette løsninger.
Vi vil kontinuerlig utvikle kjernevirksomheten innen bank og retail, i tillegg til å omsette vår erfaring og kunnskap til å tilnærme oss nye markeder.

 

Wincor Nixdorf A/S
Malerhaugveien 25
0661 Oslo

PO box address:
Postboks 6734 Etterstad
0609 Oslo

Phone +47 23 05 26 00
Fax +47 23 05 26 01